Activiteiten van Winkelcentrum Eikenbosch

De winkeliersvereniging organiseert  gedurende het kalenderjaar vele activiteiten en acties voor jong en oud. Van een speciale Valentijns actie tot een spectaculaire decemberactie met prachtige prijzen.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en acties?  Volg ons op Facebook! Zie hieronder de toekomstige activiteiten.

Ballonnenfeest bij winkelcentrum Eikenbosch

Zaterdag 21 april was Madelief, het ballonnenvrouwtje op winkelcentrum Eikenbosch!
Ze maakte de leukste en mooiste balloncreaties.

Pasen bij winkelcentrum Eikenbosch

Zaterdag 31 maart waren er op winkelcentrum Eikenbosch verschillende paas activiteiten. Zo kon je een paasknuffel maken, Paasgolfen en er werd geschminkt!

Prijsuitreiking kerstactie Eikenbosch

Zaterdag 13 januari was het zover. De grote prijsuitreiking van de kerstactie van winkelcentrum Eikenbosch. Er was een grote opkomst en om het geheel extra feestelijk te maken konden de bezoekers genieten van heerlijke koffie en thee verzorgt door Tante Sus.

Er viel ook heel wat te winnen. Naast cadeaubonnen van €50,-, €100,- en €150,- was er ook een hoofdprijs van maar liefst 450,- te besteden bij de deelnemende winkeliers.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

 

KERSTFEEST BIJ EIKENBOSCH
Zaterdag 16 december was het zover. Bezoekers van winkelcentrum Eikenbosch konden samen met de kerstman en kerstvrouw onder begeleiding
van een kerstband kerstmis vieren. Iedereen kon genieten van chocolademelk, koffie en koekjes en er was live muziek in de winkels.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

SINTERKLAAS

Woensdag de 29 november was het zover. Sinterklaas en zijn Pieten waren op bezoek bij Winkelcentrum Eikenbosch. Het was een vrolijke bol met veel blije kinderen.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

 

 

HALLOWEEN

Ook dit jaar hebben we voor de kinderen in en om Berkel Enschot een leuke Halloween middag georganiseerd.

Er waren weer een hoop griezelige gezichtjes met een lach! Bedankt voor de gezellige dag allemaal!

KINDERBOERDERIJ

Afgelopen dierendag kon iedereen weer lekker met de diertjes knuffelen.. De dieren hebben ervan genoten, jullie ook?!

SPRINGKUSSEN MIDDAG

Ook dit jaar hebben in het eerste weekend na de schoolvakantie alle kinderen uit de buurt getrakteerd op een leuke dag springkussen springen.

We hadden 3 vrolijke springkussen waar volop geklommen, geklauterd en gegleden kon worden. En het mooie weer maakte het tot een uiterst geslaagde dag.

VIP seniorenmiddag 2017

Ook dit jaar hebben we een super gezellige VIP seniorenmiddag georganiseerd.

Onder het genot van een gratis hapje en drankje, hebben onze VIP’s kunnen genieten van een optreden van Znerik (onze Erik).